Rekrytointi

Energiasuunnittelija Hepacon Oy

Haemme toimipisteeseemme Helsingin Malmille vakituiseen työsuhteeseen Energiasuunnittelijaa.

Työtehtäviisi kuuluu vaativien kohteiden energiasuunnittelu ja laskentatyöt. Työssä olet mukana edistämässä alan energiatehokkuutta uusien ja luovien ratkaisuiden suunnittelun ja toteuttamisen kautta. Työssä hyödynnät alan parhaimpia ohjelmistoja osaavien kollegoiden tukemana.

Odotamme sinulta energia- tai LVI-alan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa sekä mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää AutoCAD- ja IDA Indoor Climate and Energy –ohjelmien käyttötaitoa. Eduksi katsotaan alan harrastuneisuus ja tapa toimia tavoitteellisesti aikataulujen puitteissa. Sinulla on huolellinen, joustava ja tunnollinen työskentelyote ja osaat työskennellä osana suunnittelutiimiä. Tehtäväkuvaa tarkennetaan hakijan kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä ammattitaitoiset, kannustavat kollegat innostavassa työyhteisössä. Henkilökuntamme viihtyvyys ja tyytyväisyys ovat meille tärkeitä, työsuhde-edut ovat kattavat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.11.2019 mennessä osoitteeseen . Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla joten olethan nopea, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Timo Häyrinen, tai puhelimitse 050 301 3073.

Hepacon on yksi Suomen suurimmista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä. Asiantuntijamme palvelevat kaikilla talotekniikan osa-alueilla kiinteistön koko elinkaaren ajan. Olemme keskittyneet vaativiin julkisen, teollisuuden sekä asuinrakentamisen uudisrakennus- ja peruskorjauskohteisiin. Hepaconilla työskentelee noin 70 talonrakennusalan suunnittelun ja konsultoinnin ammattilaista. Toimipisteet sijaitsevat sekä Malmilla että Oulussa www.hepacon.fi

Avoimet työpaikat →