Rekrytointi

LVI-suunnittelija Hepacon Oy

Haemme toimipisteeseemme Helsingin Malmille vakituiseen työsuhteeseen LVI-suunnittelijaa.

Työtehtäviisi kuuluu vaativien kohteiden LVI-suunnittelu ja – valvonta sekä muut LVI-tekniset asiantuntijatehtävät.

Odotamme sinulta LVI-insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää AutoCAD ja MagiCAD –ohjelmien käyttötaitoa. Sinulla on huolellinen, joustava ja tunnollinen työskentelyote ja osaat työskennellä osana suunnittelutiimiä. Mallinnusosaaminen katsotaan eduksi. Tehtäväkuvaa tarkennetaan hakijan kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä ammattitaitoiset, kannustavat kollegat innostavassa työyhteisössä. Henkilökuntamme viihtyvyys ja tyytyväisyys ovat meille tärkeitä, työsuhde-edut ovat kattavat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 12.3.2021 mennessä osoitteeseen . Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla joten olethan nopea, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Timo Häyrinen, tai puhelimitse 050 301 3073.

Hepacon on yksi Suomen suurimmista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä. Asiantuntijamme palvelevat kaikilla talotekniikan osa-alueilla kiinteistön koko elinkaaren ajan. Olemme keskittyneet vaativiin julkisen, teollisuuden sekä asuinrakentamisen uudisrakennus- ja peruskorjauskohteisiin. Hepaconilla työskentelee noin 80 talonrakennusalan suunnittelun ja konsultoinnin ammattilaista. Toimipisteet sijaitsevat sekä Malmilla että Oulussa www.hepacon.fi

Avoimet työpaikat →