Rekrytointi

Sähkösuunnittelija Hepacon Oy

Haemme toimipisteeseemme Helsinkiin (Malmi) vakituiseen työsuhteeseen

Sähkösuunnittelijaa

Työtehtäviisi kuuluu vaativien hankkeiden sähkösuunnittelu ja mahdollisesti sähkövalvonta sekä muut sähkötekniset asiantuntijatehtävät.

Odotamme sinulta vähintään sähköinsinöörin tutkintoa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää AutoCAD ja MagiCAD –ohjelmien käyttötaitoa. Sinulla on huolellinen, joustava ja tunnollinen työskentelyote ja osaat työskennellä osana suunnittelutiimiä. Mallinnusosaaminen katsotaan eduksi. Tehtäväkuvaa tarkennetaan hakijan kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan työtehtävien mukaan, monipuolisen työn sekä ammattitaitoiset, kannustavat kollegat innostavassa työyhteisössä. Henkilökuntamme viihtyvyys ja tyytyväisyys ovat meille tärkeitä, työsuhde-edut ovat erinomaiset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 12.3.2021 mennessä osoitteeseen . Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla joten olethan nopea, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastopäällikkö Markku Ollikainen, tai tarvittaessa puhelimitse 040 731 5734.

Hepacon on yksi Suomen suurimmista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä. Asiantuntijamme palvelevat kaikilla talotekniikan osa-alueilla kiinteistön koko elinkaaren ajan. Olemme keskittyneet vaativiin julkisen, teollisuuden sekä asuinrakentamisen uudisrakennus- ja peruskorjauskohteisiin. Hepaconilla työskentelee noin 80 talonrakennusalan suunnittelun ja konsultoinnin ammattilaista. Toimipisteet sijaitsevat sekä Malmilla että Oulussa www.hepacon.fi

Avoimet työpaikat →