Rekrytointi

LVI-valvoja/asiantuntija Hepacon Oy

Helsinki

Hepacon on yksi Suomen suurimmista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä. Asiantuntijamme palvelevat kaikilla talotekniikan osa-alueilla kiinteistön koko elinkaaren ajan. Olemme keskittyneet vaativiin julkisen, teollisuuden sekä asuinrakentamisen uudisrakennus- ja peruskorjauskohteisiin. Yrityksemme on nuorekas, aikaansaava ja tulevaisuuteen tähtäävä. Kestävän kehityksen periaatteet ja yhteiskuntavastuu ovat meille tärkeitä.

Hepaconilla työskentelee noin 80 talonrakennusalan suunnittelun ja konsultoinnin ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat sekä Malmilla että Oulussa.
www.hepacon.fi


Toimintamme kasvaessa haemme nyt LVI-VALVOJAA / ASIANTUNTIJAA Helsinkiin.

Valvonta on ollut yksi merkittävistä palveluistamme jo pitkään. Meillä pääset työskentelemään hyvin monipuolisten kohteiden parissa liike- ja toimistotiloista teollisuuteen ja asuinkohteisiin. Valvontakohteemme pitävät sisällään mm. pelastuslaitoksia, kouluja, elintarviketuotantolaitoksia sekä arvokiinteistöjä.

Tehtävänkuvasi on räätälöitävissä oman taustasi mukaan, joten tämä on erinomainen mahdollisuus niin valvojan tehtäviin tähtäävälle kuin jo alalta vahvan kokemuksen hankkineelle henkilölle. Pääset vahvasti vaikuttamaan liiketoimintamme kehittämiseen ja viemään asioita eteenpäin. Työsi on hyvin liikkuvaa ja sinulla on vapaus suunnitella aikataulusi itsellesi parhaalla mahdollisella tavalla. Toimit tärkeänä osana LVI-valvonnan kasvavaa tiimiä, josta löytyy vahvaa asiantuntemusta ja tarvittaessa tukea työllesi.

Keskeisin osa työnkuvaasi on LVI-valvonta työmailla valvoen niin sopimuksenmukaista laatua, kustannuksia kuin ajankäyttöäkin. Olet avainroolissa sujuvoittamassa eri tahojen välistä yhteistyötä. Valvontatehtävien lisäksi pääset mukaan suunnittelun ohjaukseen ja konsultoinnin tehtäviin.

Mitä toivomme sinulta?

Valvontatehtävissä odotamme sinulta LVI-tekniikan tai talotekniikan korkeakoulututkintoa. Taustasi voi olla työnjohdollisista tehtävistä työmaaympäristöstä ja/tai suunnittelutehtävistä, joihin on kuulunut osana myös kohteiden valvontaa. Arvostamme talotekniikan perusvalvojan ja/tai LVI-valvojan pätevyyttä (FISE), mutta sinulla on mahdollisuus hankkia pätevyys myös meillä työskentelyn myötä. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sopeudut helposti erilaisiin ympäristöihin ja viihdyt itsenäisessä työssä. Liikkuvan työn kannalta ajokortti on välttämätön ja mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi.

Mitä me Hepaconilla tarjoamme sinulle?

Hepacon on työntekijöidensä näköinen ja meillä työntekijät viihtyvät pitkään. Erilaiset ihmiset muodostavat meillä toimivan ja rennon kokonaisuuden. Autamme toisiamme, jotta voimme auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja pääset kartuttamaan kokemustasi monella eri osa-alueella. Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja viihtyvyyteen, sillä osaava ja motivoitunut työntekijä on meille ensiarvoisen tärkeä. Tämä pitää sisällään mm. osaamisesi jatkuvaa päivittämistä sekä tarvittaessa virallisten pätevyyksien hankintaa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan työtehtävien mukaan sekä erinomaiset työsuhde-edut aina viikoittaisesta hierojasta laajaan vapaa-ajan tapaturmavakuutukseen.

Hakeminen meille on helppoa!

Hakeminen meille on helppoa myös mobiilisti. Täytä hakulomake viimeistään 20.4.2021 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissamme. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WeCon Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä WeCon Oy:n Laura Willbergiltä p. 050 586 2769 tai Esa Riikoselta p. 040 076 2227. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Yhteyshenkilöt

Esa Riikonen

WeCon Oy

040 076 2227

Laura Willberg

WeCon Oy

050 586 2769

Palaa avoimiin työpaikkoihin HAE PAIKKAA

Avoimet työpaikat →