Rekrytointi

Sähkösuunnittelija Hepacon Oy

Helsinki

Hepacon on yksi Suomen suurimmista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä. Asiantuntijamme palvelevat kaikilla talotekniikan osa-alueilla kiinteistön koko elinkaaren ajan. Olemme keskittyneet vaativiin julkisen, teollisuuden sekä asuinrakentamisen uudisrakennus- ja peruskorjauskohteisiin. Yrityksemme on nuorekas, aikaansaava ja tulevaisuuteen tähtäävä. Kestävän kehityksen periaatteet ja yhteiskuntavastuu ovat meille tärkeitä.

Hepaconilla työskentelee noin 80 talonrakennusalan suunnittelun ja konsultoinnin ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat sekä Malmilla että Oulussa. www.hepacon.fi


Toimintamme kasvaessa haemme nyt SÄHKÖSUUNNITTELIJAA Helsinkiin.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten hankkeiden parissa. Tehtäväsi pitävät sisällään vaativienkin kohteiden sähkösuunnittelua ja muita asiantuntijatehtäviä sekä mahdollisesti myös sähkövalvontaa. Voit halutessasi tutustua sähkösuunnittelun esimerkkireferenssikohteisiimme http://www.hepacon.fi/palvelut/sahkosuunnittelu/.

Mitä toivomme sinulta?

Suunnittelutehtävissä odotamme sinulta vähintään sähköinsinöörin tutkintoa sekä yli kahden vuoden kokemusta sähkösuunnittelusta. Menestyäksesi tehtävässä, osaat työskennellä osana suunnittelutiimiä, jossa jatkuvasti opitaan toisilta. Olet työskentelyotteeltasi huolellinen, joustava ja tunnollinen. Käytät työssäsi sujuvasti AutoCAD- ja MagiCAD-ohjelmia sekä sinulta löytyy myös mallinnusosaamista. Tehtävänkuvaasi voidaan tarkentaa oman kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Mitä me Hepaconilla tarjoamme sinulle?

Hepacon on työntekijöidensä näköinen ja meillä työntekijät viihtyvät pitkään. Erilaiset ihmiset muodostavat meillä toimivan ja rennon kokonaisuuden. Autamme toisiamme, jotta voimme auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja pääset kartuttamaan kokemustasi monella eri osa-alueella. Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja viihtyvyyteen, sillä osaava ja motivoitunut työntekijä on meille ensiarvoisen tärkeä. Tämä pitää sisällään mm. osaamisesi jatkuvaa päivittämistä sekä tarvittaessa virallisten pätevyyksien hankintaa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan työtehtävien mukaan sekä erinomaiset työsuhde-edut aina viikoittaisesta hierojasta laajaan vapaa-ajan tapaturmavakuutukseen.

Hakeminen meille on helppoa!

Hakeminen meille on helppoa myös mobiilisti. Täytä hakulomake viimeistään 11.4.2021 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissamme. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WeCon Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä WeCon Oy:n Laura Willbergiltä p. 050 586 2769 tai Esa Riikoselta p. 040 076 2227. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Yhteyshenkilöt

Esa Riikonen

WeCon Oy

040 076 2227

Laura Willberg

WeCon Oy

050 586 2769

Palaa avoimiin työpaikkoihin HAE PAIKKAA

Avoimet työpaikat →