Asiantuntijuutta sukupolvesta toiseen. Generation to generation.

Talon hengessä vuodesta 1978, nyt Oulussakin

Ensimmäinen ja nykyinen toimitusjohtaja: Alvar Hausen vuodelta 1978 ja Otto Jokinen vuodelta 2016.

Osa asiakkaistamme on ollut mukana perustamisvuodesta 1978 lähtien. Se kertoo hyvää tarinaa myös meistä. Haluamme olla luottamuksen arvoisia nyt ja tulevaisuudessa niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille.

Kuusi LVIS-asiantuntijaa perusti Hepaconin vuonna 1978. Piirustuslaudat hankittiin aluksi Pitäjänmäen konttoriin, josta ne kannettiin nykyiseen toimipaikkaan Malmille vuonna 1990. Vuosien varrella toimintaamme on vahvistettu perinteisen LVIS-suunnittelun lisäksi vahvalla rakennusautomaatio-, kylmä- ja energiatekniikan osaamisella. Ja piirustuslaudat on korvattu modernimmalla teknologialla.

Nykyisellään työntekijöitä on yli 80, opiskelijasta diplomi-insinööriin. Toimistommekin on laajentunut kahteen kerrokseen. Vaikka kaikki perustajaosakkaat ovat jääneet eläkkeelle, on omistus edelleen täysin työntekijöidemme hallussa. Olemme yksi suurimmista kotimaisessa omistuksessa olevista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointitaloista. Hepacon on voimissaan ja aikoo olla mukana kuvioissa jatkossakin.

Syyskuun 2018 alusta olemme aloittaneet asiakkaidemme palvelemisen myös Ouluun perustetusta aluekonttorista, jossa on nykyisin 9 työntekijää.

Muuta kiinnostavaa yritysfaktaa

Laatujärjestelmä ja ympäristöjärjestelmä

Yrityksellämme on RALA-sertifioitu laatujärjestelmä sekä WWF Green Office -ympäristöohjelma, jotka auditoidaan vuosittain.

Tekninen suorituskyky

Käytössämme on muun muassa elinkaarivertailuun, energiasimulointeihin, kustannuslaskentaan ja mallintamiseen soveltuvat ohjelmistot.

Luotettavuus

Olemme Tilaajavastuu.fi:n Luotettava kumppani -ohjelman jäsen. Hepacon Oy:n luottokelpoisuus on kaikilla eri mittareilla arvioituna parhaassa luokassa, mm. Dunn & Bradstreet AAA.
Toimimme aktiivisesti SKOL ry:ssä ja Building Smart Finland -järjestössä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, otamme yhteyttä.