Tutustu hepaconilaisiin

Max Tallberg

Suunnittelija, LVI

Max Tallberg

Suunnitteluala on aina kiinnostanut.

Olen syntyperäinen helsinkiläinen ja opiskelin LVI-suunnittelua Arcadan ammattikorkeakoulussa. Suunnitteluala on aina kiinnostanut, työtilanne alalla on hyvä ja palkkataso kilpailukykyinen monen muun alan kanssa.

Hepaconille tajusin hakea harjoitteluun kesällä 2014 saatuani vinkin silloiselta kaupan alan työkaveriltani. Aloitin työharjoitteluni kaksi viikkoa työhaastattelun jälkeen. Harjoittelun päätyttyä sain jatkaa osa-aikaisena työntekijänä opiskelujen vielä jatkuessa. Valmistumiseni jälkeen, kesällä 2017, jatkoin vakituisena työntekijänä.

Työtehtäväni ovat monipuoliset ja täynnä haasteita. Arvostan, että voin tehdä luovaa työtä ja suunnittelu on juuri sitä. Jokainen kohde ja projekti on ainutlaatuinen ja hyvään lopputulokseen pääsemiseksi pitää punnita erilaisia vaihtoehtoja ja valita niistä tarpeita parhaiten vastaava. LVI-suunnittelun ohella tavoittelen vahvaa energiapuolen osaamista ja tulevaisuudessa toivon saavuttavani energiasiantuntijan pätevyyden.

Minulle on tärkeää, että Hepaconilla on hyvä henki ja auttava ilmapiiri, joten ohjausta saan tehtävään kuin tehtävään. Myös henkilökuntaedut ovat enemmän kuin jees!

Asustelen avopuolisoni kanssa Helsingin keskustassa. Läheltä löytyy bändini treenikämppä, legendaarinen Nosturi, jossa vietän suurimman osan vapaa-ajastani kitaraa soittaen. Keikkoja vedetään aina kun mahdollista.