Hepaconissa asiantuntijat saavat asiantuntea. We do things the right way.

Kylmälaitossuunnittelu

Kylmätekniikan erikoisasiantuntemusta, laadukasta suunnittelua ja valvontaa. Todellisia osaajia tällä alueella on harvassa.

Teollisuuden tarpeet hallussa

Teollisuuden tuotanto- ja varastotilojen kylmätekniikan suunnittelu vaatii aina erikoisosaamista. Kylmä- ja LVIAS-tekniikan osa-alueilla olemme suunnitelleet lukuisia suoria ja välillisiä järjestelmiä teollisuuteen. Suurten teollisten ammoniakkikylmälaitosten suunnittelijana olemme lähes ainoa suunnittelutoimisto Suomessa.

Merkittäviä jäähdytystarpeita useissa kohteissa

Kylmätekniikan asiantuntemukselle on tarvetta monenlaisissa kohteissa ja suunnittelu tehdään aina kohteen tarpeiden mukaisesti. Teollisuuden tuotantolaitosten lisäksi palvelumme kattaa toimisto- ja liikekiinteistöjen kylmäsuunnittelun sekä muun muassa jäähallien kylmätekniikan.

Merkittäviä säästöjä

Energiatehokkuus on yksi tärkeimmistä kylmälaitossuunnittelun tavoitteista. Energiatehokkaassa laitoksessa lämmön talteenotto kylmälaitoksesta eri käyttökohteisiin on tärkeimpiä tavoitteita. Energiatehokkaiden suunnitteluratkaisuiden kautta saavutettavat säästöt ovat kylmälaitoksissa erittäin merkittäviä.